top of page
Search
  • Writer's pictureElla Rose

Hoe PayPal-foutcode 10002 te Repareren

PayPal, een van de meest voorkomende digitale betalingssystemen, is onderhevig aan technologische problemen als het niet goed wordt onderhouden. Als gevolg hiervan heeft het niet alleen invloed op overboekingen, maar het kan er ook voor zorgen dat het geld vastloopt als het programma tijdens een transactie mislukt. Dus als je je afvraagt ​​waarom ik API-foutcode 10002 heb gekregen, moet je de onderstaande informatie bekijken.


Redenen voor PayPal-foutcode 10002:

  1. Als u verkeerde autorisatieverzoeken in uw PayPal-rekening instelt, krijgt u fout 10002.

  2. Mogelijk hebt u de API-gegevens verkeerd ingevoerd.

  3. U kunt ook gegevens invullen in het onderwerpgebied, dat leeg moet worden gelaten.

Als gevolg hiervan kunnen de bovengenoemde oorzaken de oorzaak zijn dat uw PayPal-rekening niet goed functioneert. Gebruik de onderstaande oplossingen om het te genezen.


Stappen om PayPal-foutcode op te lossen:

  1. Zorg ervoor dat u altijd toegang heeft tot de juiste API wanneer u PayPal gebruikt, en als u dat niet doet, probeer het dan opnieuw.

  2. Als u uw API-wachtwoord of verbinding bent vergeten, kopieert u het van de webpagina en plakt u het in uw administratiescherm en drukt u op Gereed.

  3. U kunt het ook noteren en ergens op uw computer opslaan. En je kunt het doen wanneer je maar wilt.


U heeft alle stappen voltooid om de API-bug op te lossen. Als geen van deze hacks werkt, kunt u voor hulp ook Contact PayPal Klantenservice.



9 views0 comments

Recent Posts

See All

HOE KAN IK MET EEN YAHOO-VERTEGENWOORDIGER SPREKEN?

Yahoo! is tegenwoordig een van de meest populaire e-mailserviceproviders. De uitstekende functies en over-the-top gebruikersinterfaces hebben een groot aantal nieuwe klanten aangetrokken. Ondanks dat

bottom of page