top of page
Search
  • Writer's pictureElla Rose

Hoe werk ik het wachtwoord op mijn Microsoft Office Access-database bij zonder Access te hoeven open

Microsoft Access is een databasebeheeroplossing waarmee u gegevens kunt sorteren en filteren. Veel toepassingen voor kleine bedrijven gebruiken Microsoft Access als hulpmiddel. Tabellen, relaties, query’s, formulieren en rapporten vormen samen Microsoft Access. Het is een onderdeel van de kantoorsuite van Microsoft.


Als u uw documenten vertrouwelijk wilt houden en ze ergens beter toegankelijk wilt opslaan, moet u een wachtwoord maken. U kunt uw Microsoft-toegangswachtwoord wijzigen als u zich zorgen maakt over de veiligheid van uw huidige wachtwoord en denkt dat iedereen het kan achterhalen. Volg deze methoden om uw Microsoft Access-wachtwoord te wijzigen zonder het programma te hoeven starten:

  • Als je het nog niet hebt, moet je Microsoft Access-software voor wachtwoordherstel downloaden en installeren.

  • U moet zich eerst aanmelden bij Microsoft en vervolgens de menuoptie “Bestand” selecteren in het vervolgkeuzemenu.

  • Vervolgens moet u naar de database navigeren waarvoor een wachtwoord opnieuw moet worden ingesteld en exclusief selecteren in het vervolgkeuzemenu.

  • Selecteer nu “Versleutelen met wachtwoord” in het vervolgkeuzemenu.

  • Het huidige wachtwoord moet in het eerste tekstveld worden ingevoerd, gevolgd door het nieuwe wachtwoord in het tweede tekstvak.

  • Met behulp van de hersteltool kunt u nu uw huidige wachtwoord opnieuw instellen met tal van geavanceerde functies.

  • Ten slotte moet u uw database opslaan door op de knop “OK” te klikken en vervolgens moet u uw database sluiten.

  • Als u MS Access wilt gebruiken, moet u een nieuw wachtwoord aanmaken.


U kunt nu snel uw MS-toegangswachtwoord bijwerken, maar als u problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met Microsoft Office Customer Support. Microsoft heeft de beste klantenondersteuning in de branche voor het oplossen van elk probleem. Ze zijn het hele jaar door verkrijgbaar. Als u vragen heeft over Microsoft Access, kunt u te allen tijde het Microsoft klantenservice Nummer Bellen.


4 views0 comments

Recent Posts

See All

HOE KAN IK MET EEN YAHOO-VERTEGENWOORDIGER SPREKEN?

Yahoo! is tegenwoordig een van de meest populaire e-mailserviceproviders. De uitstekende functies en over-the-top gebruikersinterfaces hebben een groot aantal nieuwe klanten aangetrokken. Ondanks dat

bottom of page