top of page
Search
  • Writer's pictureElla Rose

Welke Moet Ik Kiezen voor Mijn MKB Bedrijf: Stripe of PayPal?

PayPal, dat een breed scala aan producten aanbiedt, variërend van mobiele betalingen tot financiële diensten, is uitgegroeid tot een begrip. Het staat wereldwijd bekend om zijn eenvoud. Als het op populariteit aankomt, blijft Stripe achter. Laten we aan de slag gaan met de PayPal vs. Stripe-discussie. Voordat we verder gaan, moet u zich ervan bewust zijn dat geen van de online betalingsplatforms goedkoop is. Het opzetten van Stripe kan moeilijk zijn, tenzij u beschikt over programmeervaardigheden of een interne webontwikkelaar inhuurt. Daardoor is het iets duurder dan PayPal. PayPal daarentegen vereist dat u een paar regels code op uw website kopieert en plakt. Het toont de KOOP HET NU-knop op uw scherm, zodat u onmiddellijk kunt beginnen met handelen.PayPal-klantenservice, geleid door een fantastisch team, legt veel extra contrasten uit tussen deze twee webbetalingsplatforms. Laten we eens kijken naar de verschillen in transactiekosten.


Paypal-transactiekosten


  • Voor terugbetalingen behoudt het de vooraf bepaalde vergoeding.

  • Er zijn geen kosten voor mislukte transacties of terugbetalingen.

  • De American Express-vergoeding is 3,5 procent.

  • Het heeft een internationale vergoeding van 3,9 procent plus een vast bedrag.



Stripe-transactiekosten


  • Het vraagt ​​geen kosten voor grote creditcards, zoals American Express.

  • Voor internationale kaarten brengt het geen transactiekosten in rekening.

  • Apple Pay, Android Pay en Bitcoin worden allemaal geaccepteerd.

  • Het geeft geen restituties voor mislukte transacties.


Met Stripe hebben in de VS gevestigde gebruikers toegang tot betalingen op een tweedaagse voortschrijdende basis, terwijl andere landen een zevendaags voortschrijdend overdrachtsschema hebben. Als u echter een handelaar bent, kunt u uw geld binnen 3-4 dagen ontvangen. PayPal biedt merkherkenning en houdt zakelijke transacties apart, wat winkeliers als extra voordelen beschouwen. Door het PayPal Ondersteuning Nummer Bellen, dat bekend staat om zijn op maat gemaakte services, kunt u meer informatie krijgen over uw PayPal-transactie. Het runnen of analyseren van twee betalingsverwerkers kan een intimiderende klus zijn voor een micro- of kleine ondernemer. Een app voor gegevensconsultatie kan u helpen bij het leren van alle benodigde informatie; het zal alle benodigde informatie op één handige locatie presenteren. Als resultaat heeft u volledige controle over de financiële transacties van uw bedrijf. Als het gaat om transactiekosten, kan het voordelig zijn om betalingsverwerkers te gebruiken.


4 views0 comments

Recent Posts

See All

HOE KAN IK MET EEN YAHOO-VERTEGENWOORDIGER SPREKEN?

Yahoo! is tegenwoordig een van de meest populaire e-mailserviceproviders. De uitstekende functies en over-the-top gebruikersinterfaces hebben een groot aantal nieuwe klanten aangetrokken. Ondanks dat

bottom of page