top of page
Search
  • Writer's pictureElla Rose

Interne serverfout van PayPal

App voor het doen van betalingen PayPal is een bekende software die veilige, end-to-end gecodeerde betalingsgateway-ondersteuning biedt voor het uitvoeren van online betalingen van over de hele wereld, waardoor buitenlandse klanten transacties kunnen uitvoeren. soort, het is momenteel het populairst, met veel e-commercesites die het als hun standaardbetaalmethode gebruiken. Maar er zijn momenten waarop het tijdverspilling is. U kunt af en toe problemen met het mislukken van transacties tegenkomen bij het initiëren van betalingen. En in het licht hiervan bent u niet de enige die met deze problemen te maken heeft gehad. Waarschijnlijk kunnen veel van deze PayPal-klachten gemakkelijk worden gecorrigeerd.


Deze PayPal Internal Server Error-code is vaak gekoppeld aan een financieringsbron die aan uw account is gekoppeld – hier is waar u op moet letten:

  • Als je een creditcard hebt opgeslagen, zorg er dan voor dat je de geldige vervaldatum verifieert.

  • Als je een opgeslagen prepaidkaart hebt, zorg er dan voor dat je er genoeg geld op hebt staan.

Tips voor het oplossen van problemen om de interne serverfout van PayPal op te heffen


Als u een essentiële serverfoutcode of een time-outbericht ontvangt als reactie op een op PayPal gebaseerde API-transactie geactiveerd verzoek dat een betaling initieert (DoDirectPayment, DoExpressCheckoutPayment, DoAuthorization of DoCapture), controleer dan of de koper niet is betaald Zoek hiervoor de voltooide transacties van de koper op met behulp van de afstemmingssystemen voor de lopende rekening.

Controleer of uw account is geverifieerd.


Zorg ervoor dat u alle oude creditcards met vervaldatums verwijdert, evenals alle e-mailadressen die niet langer geldig zijn en eventuele fysieke adressen die niet langer geldig zijn.


Het idee is meestal om uw PayPal-rekening te “controleren”. Voor bepaalde gebruikers is dit een haalbare optie om de PayPal Internal Server Error-code op te lossen.


Interne serverfout van PayPal verholpen


Als u problemen ondervindt met de interne PayPal-serverfout en u wilt weten hoe u de interne PayPal-serverfoutcode kunt oplossen, zoek dan hulp bij een unieke bron. Elke gebruiker van een smart device zal leren hoe hij een succesvolle digitale betaling kan opzetten door uit te vinden “How To Fix PayPal Internal Server Error code” zonder enige inspanning te leveren. Als echter geen van de bovengenoemde belangrijke afhaalrestaurants aanwezig is, is het waarschijnlijk dat uw betalingsgateway een of ander probleem ondervindt. Om erachter te komen wat er mis is, moet u contact opnemen met de Klantenservice van Paypal of naar de website van de bank gaan. Hier zullen gerenommeerde IT-experts telefonisch of via chat hulp bieden bij kritieke probleemoplossingsmaatregelen.


4 views0 comments

Recent Posts

See All

HOE KAN IK MET EEN YAHOO-VERTEGENWOORDIGER SPREKEN?

Yahoo! is tegenwoordig een van de meest populaire e-mailserviceproviders. De uitstekende functies en over-the-top gebruikersinterfaces hebben een groot aantal nieuwe klanten aangetrokken. Ondanks dat

bottom of page