top of page
Search
  • Writer's pictureElla Rose

WAT IS DE PROCEDURE VOOR HET VERIFIËREN VAN MIJN NETGEAR-ROUTER?

Het is belangrijk om de draadloze verbinding van uw Netgear-router veilig te houden om de veiligheid van uw apparaat en de gegevens die erop zijn opgeslagen te beschermen. Daarom is het een goed idee om uw Netgear-router zo in te stellen dat het draadloze signaal wordt gecodeerd. Alleen gebruikers met de juiste inloggegevens kunnen zich bij de router verifiëren als codering is toegestaan. Bouw een coderingssleutel op via de webgebaseerde interface van uw router om draadloze authenticatie aan te vragen. U kunt de onderstaande stappen volgen om uw router te verifiëren of contact opnemen met Netgear-ondersteuning om een ​​taak voor u te laten voltooien.

  • Open het menu "Start", typ "Internet" in het zoekvak en druk op "Enter". Met deze actie wordt Internet Explorer gestart, maar u bent vrij om elke gewenste browser te gebruiken.

  • Typ "routerlogin.com" in de adresbalk van de browser en druk op "Enter". Er verschijnt een inlogpagina op het bureaublad. Als gebruikersnaam typt u "admin" en uw beheerderswachtwoord. "Wachtwoord" is het standaardwachtwoord.

  • Klik in het setup-gedeelte aan de linkerkant op de witte verbinding “Draadloze instellingen”. Dit plaatst de netwerk- en beveiligingsconfiguratie in het midden van uw browservenster.

  • Selecteer in het gedeelte "Veiligheidsopties" het keuzerondje WPA2-PSK [AES]. Deze actie voegt een passsectie toe aan het document.

  • Maak in het veld "Wachtwoord" een uniek wachtwoord aan door letters en cijfers te combineren. "Toepassen" moet worden geselecteerd.

  • Om uw draadloze netwerk uit te breiden, sluit u uw browser en drukt u vervolgens op het pictogram voor draadloze communicatie in uw apparaatvak.

  • Kies uw verbinding en druk op de knop "Verbinden". Typ desgevraagd de toegangscode die u hebt gemaakt en selecteer "OK". U hebt met succes de bevestiging geconfigureerd op uw Netgear-router.

Hoewel de bovenstaande instructies een gemakkelijke manier zijn om een ​​draadloze router te verifiëren, kunt u voor hulp op elk moment contact opnemen met het Netgear Technische Ondersteuning team als u problemen ondervindt bij het volgen ervan. Noteer dus hun telefoonnummer. Het technische ondersteuningsteam zal u stap voor stap door het proces leiden via de telefoon of zelfs uw scherm delen om het voor u te voltooien. Ze zijn beschikbaar om klanten met technologische problemen te ondersteunen. Ze zijn erg meegaand met hun werkstijl en zijn beschikbaar om u te helpen via de telefoon of door een computer te delen.

We bieden ook klantenondersteuning voor Paypal Helpdesk Bellen.

5 views0 comments

Recent Posts

See All

HOE KAN IK MET EEN YAHOO-VERTEGENWOORDIGER SPREKEN?

Yahoo! is tegenwoordig een van de meest populaire e-mailserviceproviders. De uitstekende functies en over-the-top gebruikersinterfaces hebben een groot aantal nieuwe klanten aangetrokken. Ondanks dat

bottom of page